Стаття - Новини - Прес-служба - Дніпроспецсталь
Українська версіяРусская версияEnglish versionПошукМапа сайту
Стаття - Новини - Прес-служба - Дніпроспецсталь
Виставки та конференції
Корпоративне видання "Электрометаллург"
Інформаційні матеріали
РікМісяць
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Травень
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень

Вересень 27
Аудит пройдено успішно

Наглядовий аудит системи менеджменту якості за стандартом ISO 9001: 2015, який пройшов на Дніпроспецсталі у середені вересня, підтвердив високий рівень організації виробництва і СМЯ в усіх підрозділах Підприємства.

Аудитор TÜV Thüringen (Німеччина) Наталія Безсмертна:

- Мета нашого аудиту - підтвердити відповідність існуючої системи менеджменту якості на Підприємстві вимогам стандарту 9001: 2015. Сьогодні Дніпроспецсталь продовжує активно працювати, і ми пишаємося, що беремо участь в житті заводу, підтверджуючи сертифікатом стабільність якості виробництва металопродукції. Цим ми сприяємо реалізації сталі на зовнішніх і внутрішніх ринках і підвищенню конкурентоспроможності Підприємства. І, безумовно, Дніпроспецсталь залишається одним з лідерів ринку з виробництва спецсталей. Хочу відзначити високу організацію роботи служби якості і всіх структур, що забезпечують функціонування СМЯ на заводі. З дніпроспецсталівцями легко працювати, тому план аудиту ми виконуємо своєчасно і в повному обсязі. Всі документи надаються оперативно, працівники добре підготовлені.

Дякуємо всім, хто на відмінно склав іспит міжнародних аудиторів і допоміг Підприємству підтвердити статус виробника високоякісних сталей і сплавів.

TUF september